Border collie

De border collie is oorspronkelijk een veehoeder, waardoor het echte werkhond is. Dit intelligente ras is erg levendig en heeft veel beweging nodig. Onze Border collie's dragen verschillende kleuren waardoor we zwart-witte, bruin-witte, tricolore, blue merle en red merle pups kunnen verwachten.
Contacteer ons
Ze zijn territoriaal en beschermend. Ze zijn moedig, hebben sterke kaken en komen in verschillende vormen en kleuren voor.

Grootte

Mannelijk: 48-56cm

Vrouwelijk: 46-53cm

Gewicht

Mannelijk: 14-20kg

Vrouwelijk: 12-19kg

Kindvriendelijkheid
Gehoorzaamheid
Beweging
Kan alleen zijn

Opvoeding

De border collie staat wereldwijd bekend om zijn intelligentie en leert dan ook razendsnel bij. Deze hond traint enorm graag en is makkelijk op te voeden.

Verzorging

Border collies hebben niet veel vachtverzorging nodig. Een wekelijkse borstelbeurt volstaat.

Beweging

Het is één van de energierijkste rassen. Woon je in de stad? Dan is elke dag een stevige wandeling zeker aan te raden!

Karakter

Zeer intelligent, zeer gevoelig, veelzijdig, initiatiefrijk, levendig, alert, met scherpe instincten, leert graag en gehoorzaamt goed. Deze hond moet consequent opgevoed worden. Voor zijn training is kan je best werken op basis van wederzijds respect.

Er zijn pups beschikbaar! Ontdek ze hier.

Beschikbare pups

Blije hond, gelukkig baasje

20210707_094737
Zorgvuldig geselecteerde ouders

De ouders van onze pups zijn zorgvuldig uitgekozen. Maak je graag persoonlijk kennis met de ouders van je puppy? Maak gerust een afspraak en spring eens binnen.

Maar ook de pups zelf zijn stuk voor stuk gechipt, gevaccineerd, ontwormd én goedgekeurd door de dierenarts. Zo kun jij als baasje op je twee oren slapen!

Omdat we zó overtuigd zijn van de kwaliteit van onze pups geven we telkens twee jaar garantie op aangeboren aandoeningen en tien dagen op ziekte (per incubatieperiode per ziekte).

Wordt één van deze pups de jouwe?

Maak gerust een afspraak en spring eens binnen!
0472 53 67 08 of [email protected]