Pomeriaan

De pomeriaan of dwergkeeshond is een aanhankelijke, levendige en oplettende hond die snel zijn plaatsje vindt binnen het gezin.
Contacteer ons
De pomeriaan is bijzonder trouw aan zijn baasje en heeft een leergierig karakter. Pomeriaantjes worden tussen de 18 en 25 cm groot.
Kindvriendelijkheid
Gehoorzaamheid
Beweging
Kan alleen zijn

Opvoeding

De pomeriaan is bijzonder leergierig en intelligent, waardoor hij makkelijk dingen aan- en afleert. Pomeriaantjes staan voor je klaar in goede en slechte tijden en voelen snel aan in welke stemming je bent. Daarom is dit ras de ideale gezelschapshond.

Verzorging

De pomeriaan heeft een erg dikke boven- en ondervacht. Je verzorgt zijn vacht daarom het best dagelijks of zelfs meerdere keren per dag.
Goed 1
Zorgvuldig geselecteerde ouders

De ouders van onze pups zijn zorgvuldig uitgekozen. Maak je graag persoonlijk kennis met de ouders van je puppy? Maak gerust een afspraak en spring eens binnen.

Maar ook de pups zelf zijn stuk voor stuk gechipt, gevaccineerd, ontwormd én goedgekeurd door de dierenarts. Zo kun jij als baasje op je twee oren slapen!

Omdat we zó overtuigd zijn van de kwaliteit van onze pups geven we telkens twee jaar garantie op erfelijke aandoeningen en tien dagen op ziekte.

Wordt één van deze pups de jouwe?

Maak gerust een afspraak en spring eens binnen!
0472 53 67 08 of [email protected]