Border collie

De border collie is oorspronkelijk een veehoeder, waardoor het echte werkhond is. Dit intelligente ras is erg levendig en heeft veel beweging nodig. Onze Border collie's dragen verschillende kleuren waardoor we zwart-witte, bruin-witte, tricolore, blue merle en red merle pups kunnen verwachten.
Contacteer ons
Met de nodige aandacht is de border collie een fantastische compagnon. Border collies worden tussen de 40 en 50 cm groot.
Kindvriendelijkheid
Gehoorzaamheid
Beweging
Kan alleen zijn

Opvoeding

De border collie staat wereldwijd bekend om zijn intelligentie en leert dan ook razendsnel bij. Deze hond traint enorm graag en is makkelijk op te voeden.

Verzorging

Border collies hebben niet veel vachtverzorging nodig. Een wekelijkse borstelbeurt volstaat.
image00027
Zorgvuldig geselecteerde ouders

De ouders van onze pups zijn zorgvuldig uitgekozen. Maak je graag persoonlijk kennis met de ouders van je puppy? Maak gerust een afspraak en spring eens binnen.

Maar ook de pups zelf zijn stuk voor stuk gechipt, gevaccineerd, ontwormd én goedgekeurd door de dierenarts. Zo kun jij als baasje op je twee oren slapen!

Omdat we zó overtuigd zijn van de kwaliteit van onze pups geven we telkens twee jaar garantie op erfelijke aandoeningen en tien dagen op ziekte.

Wordt één van deze pups de jouwe?

Maak gerust een afspraak en spring eens binnen!
0472 53 67 08 of [email protected]