Blije hond, gelukkig baasje.

Wij hebben al vele families blij kunnen maken met onze pups. Hieronder lees je enkele ervaringen. Deel jij ook graag iets van je hond? Laat het ons weten. Wij zijn benieuwd!

Schrijf in het gastenboek

Onze Guust is ondertussen al 9 maanden en onze allerbeste vriend. Een speelse vrolijke hond die we écht niet meer zouden kunnen missen!

Teddy is 9 maanden oud en is iedereen zijn vriend. Hij zit boordevol energie en kan niet genoeg krijgen van kusjes en knuffels, zijn naam past dus volledig bij hem. Hij krijgt veel complimentjes over zijn vacht en ogen en steelt zo samen met zijn lief karakter iedereen zijn hart. 🤎

Onze 3 kapoenen zijn nu 1 jaar en stellen het zeer goed

Top gezinshond .

Hey Bram, onze Niki was afgelopen week, geboren op 14-09-2021, jarig en is ondertussen een mooie volwassen Golden Retriever geworden, wel nog met af en toe streken. Maar die horen bij Niki, we zouden het trouwens ook niet anders willen.

Toen we bij Julie aankwamen wisten we metteen dat de pups goed verzorgd waren,we wisten metteen welke pup wij wouden diegene die bij ons onmiddellijk kwam snuffelen, wij zijn heel tevreden over onze pup,deze is al behoorlijk zindelijk en luisterd al goed naar zijn naam. Ook kent hij al wat commando' zoals zit ,lig en poot en touch hij is hier heel gelukkig en heel speels. Dank u Bram voor de goede zorgen .

Stella is een super sociale speelse, lieve bordercollie 7 maand oud. Graag contact met andere mensen van het nestje 28/03/22 [email protected]

Ik heb een schat van een border , geboren 26/3/2021 Zijn er broertjes of zusjes die me willen sturen?

Wietse is opgegroeid tot een gezonde prachtige teckel, iedereens vriend, zalig om zo'n kleine sloeber in huis te hebben.

01-10-‘22 Onze Kaiyō 1 jaar. Wat een fantastische hond hebben wij ❤️

We hebben haar nu 9,5 maanden we zijn er heel blij mee!

Daiko Geboren 08/04/22 Doet het heel goed, heel sociaal, luistert verwonderd goed. Geen ziektes of andere aandoeningen. Ondertussen 4,5 maand oud.

Wil jij ook zo'n puppy

Maak gerust een afspraak en spring eens binnen!

+32 472 53 67 08 of [email protected]