Blije hond, gelukkig baasje.

Wij hebben al vele families blij kunnen maken met onze pups. Hieronder lees je enkele ervaringen. Deel jij ook graag iets van je hond? Laat het ons weten. Wij zijn benieuwd!

Schrijf in het gastenboek

Fantastische bordercollie Stella, Gaat overal mee naartoe ,kan los lopen, wil altijd spelen met de kinderen. Echte familiehond.

We hebben Billie nu een week en het gaat heel goed, ze is een schatje

Hoi Bram, we willen je graag bedanken voor de goede service. Ondertussen is Cooper 7 weken bij ons en hij doet het super goed. Beste maatjes met ons Noor en Nala. Hij is heel aanhankelijk en geniet van knuffels en kusjes. Deze week voor de eerste keer naar de hondenschool. Dikke knuffel voor mama Floor.

Chase 1 jaar en 2 maanden. We zijn super blij met hem. Een super fijn karakter en een grote mooie jongen.

Hallo wat gaat de tijd snel is alweer een jaar en half geleden dat we kiko bij jullie gehaald hebben wou nog maar even laten weten dat we echt super blij zijn met hem het word al een flinke jongen met een eigen karakter wat hem juist zo speciaal maakt we zijn er zelfs over aan het denken om een zusje voor hem te zoeken groetjes elsje ,kurt, en kiko

Ondertussen is Swa 2,5 maand bij ons. Hij is een speelse, nieuwsgierige en leergierige pup. We kunnen hem niet meer missen. Daarnaast willen we Bram enorm bedanken voor het vertrouwen, goede service en zijn geduld. :-) Bedankt!

Onze Suus, inmiddels 8 maanden. Een schat van een hond, binnen no-time zindelijk, gaat na de laatste wandeling vanzelf in haar bench liggen voor de nachtslaap, zonder enig probleem gaat ze mee in de auto, slooft zich uit bij de hondentraining, ongelofelijk nieuwsgierig en luistert al naar de basis commando's. Maar.......met tijden is ze verschrikkelijk ondeugend. En wij genieten ervan en zijn iedere dag blij dat Suus bij ons is. Suus, echt een lieverd.

Onze Joy is inmiddels 5 en half jaar oud. Echt een lot uit de loterij. Super lief, gehoorzaam en het beste speelmaatje van onze dochter. Mooie, kleine, bruine labrador. Super contact gehad bij de aankoop. Ouders aanwezig en leuke levendige pups in het nest. Stamboom zegt ons niets! Beter een lieve zonder stamboom dan een valse met! Als de bruine weer net als 5 jaar geleden 450 kosten halen we er zo 1 bij als gezelschap voor onze Joy!

Onze Toby nu 1 jaar en 1 maand oud.Ongelooflijke fijne hond.Altijd speels en ook vooral kroelen.Is overal voor in. Top hond.

Hallo Bram, na de "heftige" kennismaking met Buddy (ondertussen al 3 maanden geleden) was deze lieverd al heel snel ingeburgerd in huis. Deze kleine deugniet brengt terug leven in huis, en uiteraard kunnen we hem niet meer missen. Hier een fotootje van zijn eerste uitstap met de mobilhome ...

Taco is nu 3 maand bij ons en hij doet het echt geweldig. Hij luistert flink, knuffelt graag, hij speelt super graag en lekker chillen in zijn mand daar kan hij ook wel van genieten. Dan kan hij echt in een te gekke slaaphouding liggen. Geweldig om te zien🤩 We kunnen hem niet meer missen!

Ons Lyotje bijna 2 weken bij ons , lief en leerrijk hondje . Heel braaf om zo klein nog te zijn . Bram is heel lief ook met de hondjes , geeft ook een hele goede uitleg en is vriendelijk .

Wil jij ook zo'n puppy

Maak gerust een afspraak en spring eens binnen!

+32 472 53 67 08 of [email protected]