Voeding

De juiste voeding is van groot belang voor uw pup. Zo kun je heel wat problemen voorkomen. Om je goed op weg te zetten, raden we aan om dezelfde voeding verder te geven aan uw pup. Deze kan u door een unieke startaanbieding verkrijgen. Ook achteraf kan je nog steeds terecht bij ons voor voeding of bestel online bij www.deonlinehondenwinkel.be (wordt aan huis geleverd).

Contacteer ons
 • hobbyfirst-logo

  Hobby First

  Wij werken met HobbyFirst canex voeding voor onze pups. De voeding eveloueert mee met de leeftijd van de hond. De 2 variëteiten die we aan onze pups geven is de puppy-junior Fish & Rice en de puppy-junior Grainfree. Bij de ophalen van uw pup zal u voldoende geïnformeerd worden welke variëteit we geven, de hoeveelheid, tijdstippen van eten geven, conditie score voor uw hond, wanneer overschakelen naar adulte voeding, ....

 • 920064_920065_Hofi_Canex_PuppyJunior_High_FishRice-1075x1536

  HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice 12 Kg

  HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van kleine en middelgrote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase. Puppy-Junior High in Fish & Rice is samengesteld op basis van licht verteerbare Fish & Rice componenten en is daarmee bevorderend voor de spijsvertering en vacht. Deze voeding is (tarwe)glutenvrij en hypoallergeen en zorgt voor een stralende vacht. Het bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen in exact de juiste verhoudingen om uw pup ongestoord te laten groeien.

 • 920074_920075_Hofi_Canex_PuppyJunior_Grainfree-1075x1536

  HobbyFirst Canex Puppy-Junior Grainfree 12 Kg

  HobbyFirst Canex Puppy-Junior Grainfree is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van alle rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Puppy-Junior Grainfree is bereid op basis van een graanvrij recept en daarmee uitermate ondersteunend voor de spijsvertering en/of de huid en vacht. Deze voeding is hypoallergeenen zorgt voor een stralende vacht. Het bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen in exact de juiste verhoudingen om uw pup ongestoord te laten groeien.