Blije hond, gelukkig baasje.

Voila dit zijn sam en max nu. Ze zijn 19 maanden. Ze doen het super goed en we dachten dat jullie het wel tof zouden vinden om nog eens van hen te kunnen zien. Groetjes en een dikke poot van sam en max.

Golden retriever – Max en Sam
19/04/2021

Hoi Bram, Hier een fotootje van onze Marcel. Een energieke gezonde pup van 3 maanden en een echte lieverd! We zouden hem niet meer kunnen missen! Bedankt voor de goede zorgen.

Teckel Marcel
12/04/2021

Dag Bram Hier wat foto’s en filmpje van onze lieve Guusje! Ze kan het prima vinden met Mila . Ze eet goed en ook plassen en ontlasting gaat goed . We zijn super blij met haar! Groeten

Guusje – Golden retriever
06/03/2021

Hoi Bram, Hierbij nieuws van Vedette. Alles gaat super goed met haar. Wij hebben wel even tijd nodig gehad om aan haar te wennen en zij aan ons, maar sinds een maand is ze al veel rustiger en gaat alles vlotter. Zeer enthousiast bij het zien van andere mensen en honden ! Op de hondenschool heeft ze het dus nog moeilijk om zich te concentreren, maar thuis doet ze haar oefeningetjes heel goed. Wandelen doet ze heel goed zonder te trekken en ’s morgens slaapt ze nu ook later door ! Dus alles komt zeker goed !

Golden retriever – Vedette
17/02/2021

Ik wou even laten weten dat alles goed gaat met Lizzy. Ze pikt elk commando dat we aanleren super vlug op. Ze heeft alleen wat last met fietsers, daar zou ze graag zo snel mogelijk achter lopen als het kan. Maar daar word aan gewerkt! Ze heeft haar eigen karaktertje, ze is best dominant voor een vrouwtje, maar ze is super lief ondanks haar enthousiasme naar nieuwe dingen en mensen. Maar ze is dan ook technisch gezien nog een pupje. (Net geen 4 maand oud) En ze eet ongeloofelijk graag. Dus we moeten ons best doen om haar niet TE veel te verwennenmet snoepjes. We zien ze elke dag groter en groter worden, En ze heeft de meest prachtige ogen. Iedereen geeft datzelfde compliment steeds. Als baasje in de zetel slaapt, dan ligt Lizzy ernaast. Ze wijkt geen seconde van mijn zijde! Mvg,

Labrador – Lizzy
09/02/2021

Beste Ik wil je graag via deze weg op de hoogte brengen over hoe het gaat met Laïka, de golden retriever pup die we vorige zaterdag bij u zijn komen ophalen. Wat een flinke meid ! De rit naar huis was haar niet zo goed bekomen en een straat voor dat we thuis waren had ze overgegeven. Thuis aangekomen haar direct naar de plaats gebracht waar ze haar behoeft mag doen en hopla ze doet het sindsdien altijd. Niet 1ongelukje in huis. De eerste nacht is ook super verlopen. Ze heeft even gepiept maar na 5 min was ze stil en is ze stil geweest en geslapen tot de volgende morgen 6u. En tot mijn grote verrassing geen ongelukjes ☺️ Nu gaat ze zelf haar bench in om te slapen we hoeven alleen het deurtje vast te doen als wij gaan slapen. Laïka is een lieve pup die eerst even afwacht en observeert maar er dan volledig voor gaat. Ze is speels en sociaal en begrijpt snel wat er haar geleerd wordt. Af en toe is ze een echte deugeniet. Soms moet ik haar tijdens de dag even afzonderen in de bench zodat ze haar rust neemt want anders draait ze door en weet ze met zichzelf geen blijf. Dat heb ik 1keer onder vonden en die dag heeft ze een paar keer in huis geplast. Dus daar kijk ik streng op toe 😉 Ze eet goed,drinkt goed en ook haar stoelgang is ok. Dank u voor zo'n fijne pup en ik hoop dat het de andere pups ook zo goed vergaat als bij Laïka.

Laïka – Golden retriever
31/01/2021

Het is om te zeggen dat het goed gaat met onze seppe en dat het echt een kapoen is en zit leven in

Seppe – Golden retriever
26/01/2021

Hey Bram, gewoon ff laten weten dat onze Woody het super goed doet en je zoals beloofd een paar fotokes doorsturen (zie bijlage). Hij is reeds zindelijk, een echte deugniet en we zouden hem niet meer kunnen missen ! Vele groetjes

Teckel Woody
10/01/2021

Hoi. In januari 2018 kochten wij bij jullie een golden retriever puppy, ons Frits. Nog steeds super blij mee. Frits komt uit het nestje die geboren zijn op 15 oktober 2017. Het leek ons leuk om na 3 jaar nog eens te kunnen afspreken met de broertjes en zusjes van Frits. Ik kwam jullie site tegen en zag alle leuke recensies, maar vond daar (denk ik) geen broertjes of zusjes tussen. Is het een optie dat jullie me enkele namen doorgeven van eigenaars? Ik weet niet hoe dat juist zit met privacy etc maar weet niet goed hoe ik anders aan die zoektocht moet beginnen. Alvast bedankt, Groetjes Degenen die willen kan ik in contact brengen met Frits.

Golden Retriever Frits
07/12/2020

Ons Yumi maakt het heel goed. Het is soms een kleine deugniet maar is ook de hartedief van iedereen. Pluim voor Adogs.

Golden retriever Yumi
05/08/2020

Dag Bram, Ik ben vandaag met Oscar naar de dierenarts geweest. Alles gaat heel goed met hem! Hij heeft nooit diarree gehad en altijd al zijn eten opgegeten. Ik ben dan ook erg tevreden! met vriendelijke groeten

Beagle – Oscar
13/04/2021

Hallo, ik ben Sky Effe laten weten dat alles super met me gaat . Voel me al heel goed thuis met mn baasjes, en voor een snoepje doe ik veel. En mijn plekje in de zetel had ik ook al vlug uit gekozen 😉 Ben soms nog een tikkeltje ondeugend, maar kan ook een echte knuffelbeer zijn ! Groetjes Sky

Sky – Labrador
17/03/2021

Beste, Even een klein berichtje om u even te laten weten dat alles goed gaat met onze puppy Billie. Ze is geboren op 21 nov en hebben haar 20 jan mee naar huis genomen. Ze doet het heel goed, leert snel en hoort hier al helemaal thuis Groetjes

Billie – Labrador
02/03/2021

Bonjour, Voici les photos de mon petit Rex, A bientôt,

Labrador – Rex
10/02/2021

Beste, Bedankt voor het snelle antwoord. In bijlage een aantal foto’s. Hij is verzot op sneeuw. Hij is zelfs al in zijn speelgoedkoffer gekropen (ondertussen gaat dit al niet meer omdat hij te groot geworden is). Op de laatste foto zie je hem staan met de hond die we al hadden, ze zijn vrienden geworden en komen super goed overeen met elkaar.

Border Collie
01/02/2021

Hallo Bram, Ik wil maar even laten weten dat het heel goed gaat met Charlie. Ze is nu een dikke week bij ons en het is alsof ze er altijd al bij hoorde. Vanaf de eerste dag is ze heel enthousiast en lief. En soms ook wel ondeugend, als je niet oplet dan is ze zo met je schoenen, sokken, sloefen of met de kabels van de laptop aan de haal :) Ze is erg speels en houdt van alle aandacht die ze krijgt. De kinderen spelen veel met haar, dus 's avonds is haar kaarsje volledig uit :) Ze voelt zich (denken wij toch) helemaal thuis, zie foto's. Ze jankt eigenlijk zelden of nooit en lijkt altijd blij en vrolijk te zijn. De eerste nachten waren wat onwennig voor haar, ze was bang als ze alleen was in haar bench, maar nu slaapt ze rustig de hele nacht door. Zindelijkheidstraining loopt ook best goed. Op een enkel ongelukje na weet ze de tuin te vinden. Dus een dikke meevaller en een super lieve, zachte, onstuimige en knuffelige aanwinst in ons gezin.

Charlie – Labrador
26/01/2021

Groetjes van Yussi!

Labrador – Yussi
25/01/2021

Vanaf het 1ste contact met Bram hebben wij een goed gevoel bij deze fokker. Op het moment dat wij voor een zwarte Labradorpup hadden gekozen stuurde Bram ons elke wk een filmpje van onze pup. Wat we ook heel fijn vonden is dat we zowel de moeder als vader hebben gezien. Tevens heeft Bram ons goede informatie gegeven over de pup en de verzorging ervan. Wij hebben onze pup nu 1 week in huis en het is 1 groot feestje, ze is mooi, ziet er gezond uit, is heel relaxed, kortom een zeer tevreden klant.

Labrador – Jessy
07/12/2020

Hierbij weer even een update van Vino. Hij is ontzettend lief. Op cursus erg enthousiast wild maar thuis een echte knuffel koning!

Golden Retriever Vino
27/10/2020

Buddy is een schatje! Geboren op 25/02/20. Het adoptieproces verliep zeer professioneel en met meer dan voldoende uitleg. We hebben er geen moment spijt van dat we Adogs hebben gevonden!

Golden Retriever Buddy
25/02/2020