Blije hond, gelukkig baasje.

Wij hebben al vele families blij kunnen maken met onze pups. Hieronder lees je enkele ervaringen. Deel jij ook graag iets van je hond? Laat het ons weten. Wij zijn benieuwd!

Schrijf in het gastenboek

Het gaat super goed met Kaiyō, we zijn heel erg blij met hem. Het is een knappe kerel en hartstikke gezond. Hij is nu 7 maanden en gaat overal met ons naartoe, vakanties in binnen- en buitenland. Wat een fantastisch hondje hebben wij!

Dag Bram, Ayla is bijna 6 maanden en is zeer speels. Ze doet het heel goed en ravot graag in de tuin. Heel nieuwsgierig en aanhankelijk. Nog niet bij iedereen maar heeft nog wat tijd nodig.

Beste Bram, Veilig en wel in Brugge sinds 15u00 even een tussen stop gedaan en nadien rustig verder geslapen gans de rit ... kennismaking thuis en met Thoros onze kater ... en al super verliefd op onze prachtige jongen Falco, foto's volgen nu genieten van elkander! Met hartelijke groeten, Julie Julie Maarten

Hallo Bram, wat doen Lainess en Maurice het super samen als broer en zus! Zo lief, speels en zorgzaam voor elkaar! We kunnen geen leven meer voorstellen zonder hen.

Hé Bram, ook onze 2e pup stelt het zeer goed. Oscar is een stuk heviger dan Rosca maar ze kunnen mekaar niet missen.

Halo even laten weten dat het wonderlijk goed gaat met kiko die we zaterdag bij jullie gehaald hebben goede autorit zalige nacht en geen enkel accident is een schat van een pup en al erg aanhankelijk en met de poes begint het nu al te beteren dus komt goed nogmaals bedankt

Onze lieve Daisy . Wat een super lieve , flinke en gezonde meid van bijna 1 jaar . Een golden met een gouden randje . Super trots en blij met haar Dank je wel

Dag Bram, Hierbij een foto van knappe Odillon. Ja "knap", want ik krijg enorm veel complimenten over hem. Hij gaat zoveel als mogelijk overal mee naartoe. Hij is een echte kampioen in iets stelen, maar dat neem ik er graag bij ;-). Ik ga ook dagelijks met hem naar de bossen, en het is stapelzot van water én slijkplassen. Het bewijs zie je op de foto ;-D. Hij gaat ook wekelijks zwemmen in het hondenzwembad, en met veel moeite krijg ik hem uit het water. Ook heeft hij geregeld speeldates met zijn vaste speelkameraadjes, en geniet hij enorm van de vele aandacht die hij krijgt. Ik kan me geen leven meer inbeelden zonder mijn beste vriend! Groetjes, Stéphanie

Binnenkort word onze knappe Bruce 1 jaar! We zijn zo ongelofelijk blij met onze lieve knuffelbeer! Ontzettend lief karakter, op en top gezond & heel erg slim. Wij konden ons geen beter gezinslid wensen!

Hector is nearly 5 months! He is doing so well, and everyone compliments how handsome he is :)

Hé Bram, Ondertussen is hij 5 maand en een half. Hij groeit als kool en voelt zich al helemaal thuis.

Bram, op deze foto is onze trotse Yumi bijna anderhalf jaar. Knappe meid, toch? Je mag er echt fier op zijn, wij zijn het zéker! Bedankt.

Wil jij ook zo'n puppy

Maak gerust een afspraak en spring eens binnen!

+32 472 53 67 08 of [email protected]