Golden retriever

Golden retrievers zijn zelfzekere en goedaardige honden die nooit agressie vertonen. Dit intelligente ras past zich snel aan aan zijn omgeving en blaft zelden.
Contacteer ons

Grootte

Mannelijk: 56-61cm

Vrouwelijk: 51-56cm

Gewicht

Mannelijk: 30-35kg

Vrouwelijk: 26-31kg

Kindvriendelijkheid
Gehoorzaamheid
Beweging
Kan alleen zijn

Opvoeding

Golden retrievers leren snel bij en vergeten niet rap – het is een echt plezier om met hen te trainen. Dit ras vereist een consequente opvoeding, maar met de nodige zachtheid.

Verzorging

De vacht van een golden retriever vereist vrijwel geen verzorging. Een keer per week borstelen is voldoende.

Beweging

Golden Retrievers hebben vrij veel beweging nodig. Ze moeten dagelijks los van de lijn kunnen rennen en spelen. Pas bij jonge honden wel op dat ze niet te lang achter elkaar rennen, wild spelen of ballen apporteren, dit geeft een te grote belasting van de gewrichten.

Karakter

Zijn aanhankelijke, betrouwbare, gemoedelijke en vriendelijke aard maakt hem tot een bijzonder prettige huisgenoot. Hij is intelligent, vol zelfvertrouwen en graag bij de mensen. Wanneer hij voldoende beweging in de vrije natuur krijgt, is hij in huis een rustige hond.

Er zijn pups beschikbaar! Ontdek ze hier.

Beschikbare pups

Blije hond, gelukkig baasje

20211123_122213
Zorgvuldig geselecteerde ouders

De ouders van onze pups zijn zorgvuldig uitgekozen. Maak je graag persoonlijk kennis met de ouders van je puppy? Maak gerust een afspraak en spring eens binnen.


Maar ook de pups zelf zijn stuk voor stuk gechipt, gevaccineerd, ontwormd én goedgekeurd door de dierenarts. Zo kun jij als baasje op je twee oren slapen!


Omdat we zó overtuigd zijn van de kwaliteit van onze pups geven we telkens twee jaar garantie op aangeboren aandoeningen en tien dagen op ziekte (per incubatieperiode per ziekte).


Je perfecte match gevonden?

Er kan een afspraak gemaakt worden tussen volgende dagen/uren:

Maandag: 10h-20h
Dinsdag: 10h-20h
Woensdag: 10h-20h
Vrijdag: 10h-18.30h
Zaterdag: 9h-16.30h
Zondag: 10h-12h (niet elke zondag)

Valt er een feestdag in de week dan is het meestal mogelijk om in de voormiddag langs te komen

+32 472 53 67 08 of [email protected].